Week van de korte keten van 13 tot 21 mei 2023.
In het kader van de week van de korte keten zetten we ons recept uit het voorjaarsmagazine in de kijker. Zin om dit receptje zelf te maken? Koop je ingrediënten lokaal bij:
Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-onder warmte) en kneus de knoflook.
Doe de cherrytomaten, de rozemarijn, de spinazie en de knoflook in de schaal en leg de
feta geitenkaas in het midden. Verdeel de olijfolie over de ovenschaal en voeg de basilicum, zout, peper en de chilivlokken toe.
Zet de ovenschaal in de oven voor 20 minuten.
Kook in de tussentijd de pasta in licht gezouten water.
Haal de ovenschaal uit de oven en roer met een vork de inhoud goed door tot alles goed is
vermengd. Voeg de gekookte pasta erbij en schep het goed door.
Verdeel de fijngehakte peterselie bovenop en roer nog een keer goed door, eet smakelijk!