Confituur en siropen

© Canva

Zoete workshop

Start di 5 november '24
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 29
Alle tarieven

Waar Avansa Waas-en-Dender vzw
Rode Kruisstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De meest gebruikte manier om te conserveren is door middel van suikers.

Een regelmatig gebruikte manier om te conserveren is door middel van suikers. In deze workshop ontdekken we hoe dat precies in zijn werk gaat. We maken verschillende siropen en confituren op basis van fruit, groenten en kruiden en experimenteren met originele smaakmakers.


Meebrengen: 2 à 3 bokalen (ca 2 dl).


Er is €12 aan materiaalonkosten inbegrepen in de deelnameprijs.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meebrengen: 2 à 3 bokalen (ca 2 dl).

Sessies

  • di 5 november '24
    19:30 - 22:00
    Avansa Waas-en-Dender vzw - Bar - gelijkvloers

Locatie(s)

  • Avansa Waas-en-Dender vzw Rode Kruisstraat 23
    9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

  • Standaard
    € 29
  • Met korting
    € 20,5
    Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met