Pickels en zuurkool

© Canva

Workshop

Start di 26 november '24
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 30
Alle tarieven

Waar Avansa Waas-en-Dender vzw
Rode Kruisstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inschrijven voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk. Bekijk alternatieven

Een workshop fermenteren van seizoensgroenten om al dat lekkers langer te kunnen conserveren.

De winter biedt een aantal fijne mogelijkheden om te conserveren. In deze workshop fermenteren we koolsoorten en maken we pickles met lekkers van het seizoen. We leren meer over langer bewaren door middel van fermentatietechnieken en zuren en ontdekken de smaken van west en oost.


Meebrengen: Enkele grote bokalen of weckpotten (75 cl) + een mesje en een snijplank. In de deelnemersprijs is al het andere materiaal inbegrepen.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meebrengen: Enkele grote bokalen of weckpotten (75 cl) + een mesje en een snijplank.

Sessies

  • di 26 november '24
    19:30 - 22:00
    Avansa Waas-en-Dender vzw - Bar - gelijkvloers

Locatie(s)

  • Avansa Waas-en-Dender vzw Rode Kruisstraat 23
    9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

  • Standaard
    € 30
  • Met korting
    € 19,5
    Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met