Muziek op je smartphone of tablet

© Canva

Digitaal café Beveren

Start di 14 mei '24
14:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Bib Beveren
Gravenplein 3
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inschrijven voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk. Bekijk alternatieven

Tijdens dit Digitaal Café ontdekken we apps waarin muziek zit. Wist je namelijk dat je smartphone eigenlijk ook een mini jukebox, platenspeler of radiostation is? We demonstreren 3 apps en daarna is het aan jou!

In het Digitaal Café leren we samen beter met de smartphone, tablet, iPhone of iPad werken. Na een korte demonstratie van een begeleider ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht uit te werken. Je kan natuurlijk altijd beroep doen op elkaar, het internet en de begeleider.


Tijdens dit Digitaal Café ontdekken we apps waarin muziek zit. Wist je namelijk dat je smartphone eigenlijk ook een mini jukebox, platenspeler of radiostation is?


We demonstreren 3 apps en daarna is het aan jou!


Meebrengen: je volledig opgeladen toestel (tablet, smartphone, iPad of iPhone). Het is handig als je je paswoorden kent of bij hebt.


Inschrijven is noodzakelijk. Er zal op deze sessie een fotograaf aanwezig zijn om de workshop in beeld te brengen. Wil je liever niet op de foto komen? Dan kan je dit meteen aan de fotograaf vertellen bij de start van de sessie.

Praktisch

Meebrengen: je volledig opgeladen toestel (tablet, smartphone, iPad of iPhone). Het is handig als je je paswoorden kent of bij hebt.

Er zal op deze sessie een fotograaf aanwezig zijn om de workshop in beeld te brengen. Wil je liever niet op de foto komen? Dan kan je dit meteen aan de fotograaf vertellen bij de start van de sessie.

Sessies

 • di 14 mei '24
  14:00 - 16:30
  Bib Beveren - Bib Beveren

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Mark Van Leuven

Mark Van Leuven werkt liefst van al met mensen. Hij helpt hen graag bij allerhande kleine en grote…
Meer over Mark Van Leuven

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Digitaal café