Bezoek bloemenpluktuin Anna-Belle

© Bloemenpluktuin Anna-Belle

Duurzame bloemen in Doorslaer

Start za 22 juni '24
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 12
Alle tarieven

Waar Bloemenpluktuin Anna-Belle
Doorslaarstraat 116
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inschrijven voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk. Bekijk alternatieven

In Doorslaar, een gehucht geprangd tussen Eksaarde, Lokeren, Daknam en Zeveneken, ligt Anna-Belle, een bloemenpluktuin met koffiehuis. Zet je mee de bloemetjes buiten?

De bloemen worden op natuurlijke wijze in volle grond en in openlucht gekweekt. Vanaf eind maart tot en met september vind je hier dan ook ecologisch verantwoorde bloemen. Een bijzonder fijn alternatief voor de traditionele bloementeelt waar soms slechte arbeidsomstandigheden, pesticidengebruik en een hoog energieverbruik schering en inslag zijn. Dat het anders kan laat oprichter Stijn zien tijdens deze rondleiding. Hij neemt je mee de tuin in en vertelt over het zaaien, telen en oogsten van de bloemen. Daarna word je verwacht in het koffiehuis voor Leens lekkere huisbereide taart met koffie of thee (inbegrepen in de prijs).


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • za 22 juni '24
  10:00 - 12:00
  Bloemenpluktuin Anna-Belle - Bloemenpluktuin Anna-Belle

Locatie(s)

 • Bloemenpluktuin Anna-Belle Doorslaarstraat 116
  9160 Lokeren Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 12
 • Met korting
  € 6
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Stijn Van Moorleghem

Zaakvoerder Anna-Belle
Meer over Stijn Van Moorleghem