Mindfulness in relaties: van oordeel naar begrip

© Canva

Mindful navigeren in een wereld van verschillen

Start di 16 april '24
19:00 - 21:30

4 sessies

Prijs

Standaard: € 18
Alle tarieven

Waar CC Jan Tervaert
Kaaiplein 34
9220 Hamme

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Deze cursus van vier interactieve sessies helpt je om je gewoontegedrag te herkennen en mindfulness, begrip en mededogen te integreren in je dagelijkse interacties. Ervaar minder stress, meer veerkracht en bevorder groei in je relaties.

Verken een nieuw pad naar persoonlijke groei en versterk je relaties met deze reeks. Deze workshop nodigt je uit op dieper in te gaan op de subtiele gewoontes die je relaties vormgeven en hoe deze gewoontes - zoals oordelen, afkeuring en vermijding - bijdragen aan gevoelens van stress, angst en piekeren.


Maar we gaan verder dan alleen het erkennen van deze patronen. We leggen de focus op het begrijpen en veranderen van deze ingesleten gewoontes door het toepassen van mindfulness in je dagelijkse interacties. We bieden je praktische strategieën en middelen om een mildere, vriendelijkere en opener benadering te ontwikkelen, waardoor deze niet alleen overleven, maar ook kunnen bloeien en verbeteren.


Deze workshop is ontworpen voor iedereen, of je nieuw bent bij mindfulness of al een ervaren beoefenaar bent. Verdeeld in vier interactieve sessies van 2,5 uur, biedt deze reeks je de kans om een verandering in je leven en jouw relaties te ervaren.


Voor een optimale ervaring, breng je eigen yogamat en schrijfgerief ook mee.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meebrengen: je eigen yogamat en schrijfgerief.

Sessies

 • di 16 april '24
  19:00 - 21:30
  CC Jan Tervaert - CC Jan Tervaert
 • di 23 april '24
  19:00 - 21:30
  CC Jan Tervaert - CC Jan Tervaert
 • di 30 april '24
  19:00 - 21:30
  CC Jan Tervaert - CC Jan Tervaert
 • di 7 mei '24
  19:00 - 21:30
  CC Jan Tervaert - CC Jan Tervaert

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 18
 • Met korting
  € 9
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Marisa Hoslet

Marisa is psycholoog, psychotherapeut en gecertificeerd Mindfulness-Based Stressreduction…
Meer over Marisa Hoslet

In samenwerking met