Februari 2021 - december 2021

Vorming voor vrijwilligers die werken met vluchtelingen en nieuwkomers

Ben jij een vrijwilliger? Werk jij met vluchtelingen of nieuwkomers? En dat in de provincie Oost-Vlaanderen? Wij organiseren gratis online vorming voor jou.

Vorming voor vrijwilligers

Ben jij een vrijwilliger? Werk jij met vluchtelingen of nieuwkomers? Doe je dat in de provincie Oost-Vlaanderen? Dan organiseren wij gratis vorming voor jou.

Je hebt de keuze uit 8 thema’s. Alle thema’s worden online gegeven. De meeste thema’s kun je ook fysiek volgen op verschillende plaatsten in de provincie.

De ervaren begeleiders werken de vormingen uit op maat van jouw behoeften en er is ook veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. We werken met kleine groepen zodat het steeds een fijne en veilige ervaring wordt.

We gebruiken de applicatie Microsoft Teams voor de vormingen. Laat je zeker niet afschrikken. Wanneer je je inschrijft, sturen wij je een link door waarop je klikt, en dan kun je zonder problemen deelnemen.

Deze Vormingsreeks is een organisatie van het Agentschap Integratie en Inburgering, Gastvrij Netwerk, IN-Gent en de 3 Avansa’s (nieuwe naam van Vormingplus) van Oost-Vlaanderen.

Heb je nog vragen over de inhoud, de aanpak of het werken met Microsoft Teams? Neem dan zeker contact op met onze collega Johan.

Is dit niet helemaal wat je zoekt, of wil je jezelf verder vormen? Kijk dan ook even bij, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, Gastvrij Netwerk, Agentschap Integratie en Inburgering of IN-Gent. Zij organiseren ook vorming voor vrijwilligers, en vaak is die ook gratis. Misschien vind je daar wel wat je zoekt.