Eva Hendrickx

Hallo daar! Mijn naam is Eva en voor Avansa mag ik alle activiteiten en projecten rond duurzaamheid, ecologie en milieu mee vormgeven.

Vanuit het gevoel dat de wereld waar ik van droom en de wereld waarin we vandaag leven nog te ver uit elkaar liggen, ben ik gebrand om te bouwen aan een andere manier van samenleven. De klimaat- en biodiversiteitscrisis en sociale rechtvaardigheid gaan voor mij als milieusocioloog hand in hand. "Accepteer wat je niet kan veranderen en verander wat je niet kan accepteren", met dat idee sta ik in het leven.

Daarnaast ben ik een grote muziekzot, kampioen nutteloze weetjes verzamelen, een filosofische in-vraag-steller, kruip ik al eens graag in mijn pen of mijn verfborstel, trek ik het liefst met mijn bergbotinnen de natuur in en, last but not least, ben ik makkelijk enthousiast te maken voor eender welk idee met of zonder een hoek af.

Dus, heb je veel goesting of een zot idee rond duurzaamheid waar je graag eens over wilt pingpongen? Passeer eens langs mijn bureau of geef me zeker een belletje. Hopelijk tot snel!