Vloggen voor beginners

© ©Reistebrij.be

ONLINE

Start dinsdag 16 maart 2021
19:30 - 22:00

1 Sessie

Prijs

Standaard: 5 euro
Alle tarieven

Waar Online activiteit
Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone

Meer info over de locatie

Begeleiding

Een vlog is een video webblog, een soort visueel dagboek. Je neemt je camera mee op pad en filmt alles wat je doet. Maar hoe begin je eraan? En wat heb je nodig voor een goede vlog? Kom het allemaal te weten in onze workshop gegeven door influencer Glenn De Schrijver, eigenaar van de blog reistebrij.

Een vlog is een video webblog, een soort visueel dagboek. Je neemt je camera mee op pad en filmt alles wat je doet. Wil je herinneringen vastleggen, (klein)kinderen een dagje in hun leven volgen, een fijne vakantie vastleggen? Het kan allemaal! Maar hoe begin je eraan? En wat heb je nodig voor een goede vlog? Kom het allemaal te weten in onze workshop gegeven door influencer Glenn De Schrijver, eigenaar van de blog reistebrij.


Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 10 dagen voor de start van de activiteit.

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goede internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen. Na inschrijving ontvang je (ten laatste) de dag zelf een link waarmee je kan deelnemen. Hou een (andere dan waarmee je de vorming volgt) opgeladen smartphone of tablet bij de hand tijdens de vorming.

Sessies

 • dinsdag 16 maart 2021
  19:30 - 22:00
  Online activiteit - Via je computer of smartphone

Locatie

Online activiteit Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  5 euro
 • Met korting
  2,5 euro
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Glenn De Schrijver

influencer, vlogger, blogger en eigenaar van Reistebrij.be

Meer over Glenn De Schrijver

In samenwerking met