Vernieuwend woonconcept in Sint-Niklaas

© Wooncoop

Infosessie Wooncoop - ONLINE

Start maandag 08 maart 2021
20:00 - 21:00

1 Sessie

Prijs

Gratis: 0 euro
Alle tarieven

Waar Online activiteit
Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone

Meer info over de locatie

Begeleiding

Nog niet echt klaar om een woning te kopen, maar het huren wel echt beu? Er bestaat ook een soort tussenvorm. In Duitsland en Denemarken super populair, bij ons quasi onbekend. Het gaat om wooncoöperaties waarbij je je voor ongeveer één derde van de kostprijs financieel engageert. Ontdek deze interessante woonformule tijdens deze infosessie van Wooncoop.

Een wooncoöperatie is een originele vorm van wonen waarbij je de voordelen van huren en kopen combineert. Wooncoop start in Sint-Niklaas op de Paterssite met het bouwen van 22 woningeenheden met een aantal gemeenschappelijke functies. Jong gezin met kinderen, ouder koppel of fervente single? Er is plaats voor iedereen. Tijdens deze infosessie brengt Wooncoop je een boeiend verhaal over hun unieke woonformule. Een niet te missen avond. Bijzonder welkom als aspirant-bewoner, eventuele investeerder of geïnteresseerde nieuwsgierige.


Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 10 dagen voor de start van de activiteit.

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goede internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen. Na inschrijving ontvang je (ten laatste) de dag zelf een link waarmee je kan deelnemen.

Sessies

  • maandag 08 maart 2021
    20:00 - 21:00
    Online activiteit - Via je computer of smartphone

Locatie

Online activiteit Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone Toon op kaart

Prijs

  • Gratis
    0 euro

Begeleiding

Jan De Keyzer

projectverantwoordelijke wooncoop-project Paterssite

Meer over Jan De Keyzer

In samenwerking met