Strategie van het geluk

© Dr. Gerbert Bakx

Tips op weg naar een meer positieve levenshouding

Start donderdag 22 april 2021
20:00 - 22:00

1 Sessie

Prijs

Standaard: 5 euro
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Sint-Niklaas
Hendrik Heymanplein 3
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie

Begeleiding

Leren dansen met het hele leven is de ondertitel van het boek van Dr. Gerbert Bakx. Hij praat over geluk als een dans, niet enkel met de fijne dingen, maar met het hele leven. De manier waarop je naar het leven kijkt, kan jouw geluksgevoel veranderen. In deze lezing zet Dr. Bakx je op weg.

Dr. Gerbert Bakx studeerde wetenschappen, geneeskunde en filosofie. Hij stelt dat individueel welzijn een voorwaarde is voor maatschappelijk welzijn, terwijl omgekeerd de maatschappelijke context een kader voor individueel welzijn kan scheppen. Om gelukkig te zijn, zijn wijsheid en creativiteit nodig. Hij geeft op een kritisch opbouwende manier antwoorden op actuele en moeilijke vragen zoals: Waarom is gelukkig zijn zo moeilijk? Veel mensen voelen de behoefte aan een meer positieve levenshouding. In deze lezing zet Dr. Bakx je op weg.


Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 10 dagen voor de start van de activiteit.

Sessies

 • donderdag 22 april 2021
  20:00 - 22:00
  Bibliotheek Sint-Niklaas - Bibliotheek Sint-Niklaas

Locatie

Bibliotheek Sint-Niklaas Hendrik Heymanplein 3
9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  5 euro
 • Met korting
  2,5 euro
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Gerbert Bakx

Dr. Gerbert Bakx studeerde wetenschappen, geneeskunde en filosofie en volgde een nomadische, Darwinistische levensloop. Hij is gefascineerd door het leven en door de vele manieren waarop mensen hun leven vorm geven. Hij is auteur van drie boeken: De Strategie van het geluk, De Strategie van het Goede & Gelukkiger leven.

Meer over Gerbert Bakx

In samenwerking met