Met een factor 8 naar de mobiliteit van de toekomst

© Cathy Macharis

ONLINE infosessie/boekvoorstelling

Start woensdag 21 april 2021
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: 5 euro
Alle tarieven

Waar Online activiteit
Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone

Meer info over de locatie

Begeleiding

We kunnen onze (klein)kinderen niet opzadelen met de onoverkomelijke gevolgen van de klimaatverandering. We moeten actie ondernemen. Cathy Macharis, professor duurzame mobiliteit en logistiek aan de VUB, stelt haar plan van aanpak voor aan de hand van 8 V’s.

Geen tijd te verliezen. We kunnen onze kinderen en kleinkinderen niet opzadelen met de onoverkomelijke gevolgen van de klimaatverandering. We moeten actie ondernemen. Nu. Iedereen: burgers, bedrijven, en beleid. Cathy Macharis, professor duurzame mobiliteit en logistiek aan de VUB, stelt haar plan van aanpak voor. Aan de hand van 8 V’s vertelt ze hoe de transitie naar minder uitstoot in de mobiliteitssector kan lukken. Haar 8 V’s? Vermelden, Vermijden, Verschuiven, Verschonen, Versnellen, Verbinden, Veranderen en Verliefd.

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goede internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen. Na inschrijving ontvang je (ten laatste) de dag zelf een link waarmee je kan deelnemen. Kijk ook bij 'ongewenste mails' want daar komen onze mails soms terecht.

Sessies

 • woensdag 21 april 2021
  19:30 - 22:00
  Online activiteit - Via je computer of smartphone

Locatie

 • Online activiteit Van thuis uit 1
  Online via je computer of smartphone Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  5 euro
 • Met korting
  2,5 euro
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Cathy Macharis

gewoon hoogleraar VUB, co-directeur VUB-onderzoeksgroep MOBI ...
Meer over Cathy Macharis

In samenwerking met