De Laatste Dinsdag: heropstart na corona?

© Canva

ONLINE Relance versus complete omslag

Start dinsdag 27 april 2021
20:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Gratis: 0 euro
Alle tarieven

Waar Online activiteit
Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone

Meer info over de locatie

Begeleiding

Econoom en professor Koen Schoors gaat dieper in op de vraag: Hebben we na Corona nood aan een relance, of moeten we net de economische motor vervangen en nieuwe paden inslaan?

Hebben we na Corona nood aan een relance, of moeten we net de economische motor vervangen en nieuwe paden inslaan? Hoe pakken we met andere woorden het economisch beleid na corona het beste aan? Er staan immers interessante tijden voor de deur. Elektrificatie van mobiliteit, een duurzame investeringsgolf, green finance en monetair beleid, circulaire economie en industrie, platformeconomie, deeleconomie, korte keteneconomie, reshoring van productieprocessen,...


Koen Schoors, econoom en hoogleraar aan de Universiteit Gent, gaat tijdens deze De Laatste Dinsdag dieper in op actuele vraagstukken en dilemma’s, mogelijke antwoorden en pistes en geeft zijn visie op de economische relance.

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goede internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen. Na inschrijving ontvang je (ten laatste) de dag zelf een link waarmee je kan deelnemen. Kijk ook bij 'ongewenste mails' want daar komen onze mails soms terecht.
Een kwartier voor de start voorzien we technische ondersteuning., bij problemen kan je op dat moment dan mailen naar liza.vervaet@avansa.be

Sessies

 • dinsdag 27 april 2021
  20:00 - 21:30
  Online activiteit - Via je computer of smartphone

Locatie

 • Online activiteit Van thuis uit 1
  Online via je computer of smartphone Toon op kaart

Prijs

 • Gratis
  0 euro

Begeleiding

Koen Schoors

econoom en hoogleraar UGent ...
Meer over Koen Schoors

In samenwerking met