De bril van het verschil

© Flickr

Op zoek naar een frisse kijk op diversiteit in jouw omgeving - ONLINE

Start donderdag 11 maart 2021
19:30 - 22:00

1 Sessie

Prijs

Gratis: 0 euro
Alle tarieven

Waar Online activiteit
Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone

Meer info over de locatie

Begeleiding

De samenleving wordt steeds diverser. Een bonte waaier aan culturen, talen en levensbeschouwingen leven met elkaar. De bril van het verschil is een hulpmiddel om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we omgaan met verschil en over welke soort samenleving we voor ogen hebben.

De samenleving wordt steeds diverser. Een bonte waaier aan culturen, talen en levensbeschouwingen leven door elkaar, niet alleen in de grootsteden, maar ook in de rest van Vlaanderen. Omgaan met al deze verschillen is een uitdaging waar we als samenleving voor staan en waar elk van ons toe kan bijdragen. Motief ontwikkelde de Bril van het verschil, een hulpmiddel om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we omgaan met verschil en over welke soort samenleving we voor ogen hebben.

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goede internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen. Na inschrijving ontvang je (ten laatste) de dag zelf een link waarmee je kan deelnemen.

Sessies

  • donderdag 11 maart 2021
    19:30 - 22:00
    Online activiteit - Via je computer of smartphone

Locatie

Online activiteit Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone Toon op kaart

Prijs

  • Gratis
    0 euro

Begeleiding

Leila Clement

begeleider vzw Motief

Meer over Leila Clement

In samenwerking met