De beste apps voor je smartphone en tablet

© Flickr

Samen op de digitale snelweg ONLINE

Start woensdag 28 april 2021
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: 4 euro
Alle tarieven

Waar Online activiteit
Van thuis uit 1
Online via je computer of smartphone

Meer info over de locatie

Begeleiding

Een smartphone is veel meer dan een telefoon. Toch gebruiken veel mensen maar een klein aantal apps. Vele apps kunnen je het leven gemakkelijker en aangenamer maken. In deze interactieve demosessie overlopen we verrassende apps om te gebruiken voor je werk, op reis, om te sporten, ... Meebrengen: je opgeladen smartphone/tablet en oplader.

Een smartphone is veel meer dan een telefoon. Toch gebruiken veel mensen maar een klein aantal apps. Vele apps kunnen je het leven gemakkelijker en aangenamer maken. In deze interactieve demosessie overlopen we verrassende apps om te gebruiken voor je werk, op reis, om te sporten, ...


Bij de hand houden: je opgeladen smartphone/tablet en oplader.

Tip: Onder de noemer Samen op de digitale snelweg organiseren we ook een activiteit rond online betalen en Veiligheid en privacy online. Hiervoor moet je apart inschrijven.

Praktisch

Bij de hand houden: je opgeladen smartphone/tablet en oplader. Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goede internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen. Na inschrijving ontvang je (ten laatste) de dag zelf een link waarmee je kan deelnemen. Kijk ook bij 'ongewenste mails' want daar komen onze mails soms terecht.

Sessies

 • woensdag 28 april 2021
  10:00 - 12:00
  Online activiteit - Via je computer of smartphone

Locatie

 • Online activiteit Van thuis uit 1
  Online via je computer of smartphone Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  4 euro
 • Met korting
  2 euro
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Johan Hessels

ICT begeleider ...
Meer over Johan Hessels

In samenwerking met