Zorgen voor jezelf als vrijwilliger

© © Ivo Delrue

Start do 3 februari '22
13:30 - 16:00

1 sessie

Prijs

Free: € 0
Alle tarieven

Waar Huis van het Kind De Kroon
Kroonveldstraat 40
9200 Dendermonde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hoe ga je om met je eigen grenzen en de machteloosheid die je als vrijwilliger soms tegen komt? Hoe zorg je voor jezelf en wat kan hierbij ondersteunend zijn? Tijdens dit vormingsmoment staan we bij dit alles stil onder begeleiding van Stijn Tondeur van het Agentschap Integratie en Inburgering.

Als vrijwilliger leg je jezelf in de schaal. In relatie tot vluchtelingen is dit niet zo evident. Hoe ga je om met je eigen grenzen en de machteloosheid die je soms tegen komt? Hoe zorg je voor jezelf en wat kan hierbij ondersteunend zijn? Tijdens dit vormingsmoment staan we bij dit alles stil onder begeleiding van Stijn Tondeur van het Agentschap Integratie en Inburgering.

Als deze activiteit volzet is, zet je dan zeker op de wachtlijst. Misschien krijg je de plaats van iemand die annuleert. En als we later deze activiteit nog eens opnieuw organiseren, dan verwittigen we jou daarover. Ben je ingeschreven maar kun je toch niet meedoen, annuleer dan alstublieft. Dan krijgt iemand anders jouw plaats. Mail naar info@avansa-wd.be

Sessies

 • do 3 februari '22
  13:30 - 16:00
  Huis van het Kind De Kroon - Campus De Kroon

Locatie(s)

 • Huis van het Kind De Kroon Kroonveldstraat 40
  9200 Dendermonde Toon op kaart

Prijs

 • Free
  € 0

Begeleiding

Stijn Tondeur

consulent integratie bij het Agentschap Integratie en Inburgering
Meer over Stijn Tondeur

In samenwerking met