Welk sociaal netwerk past bij jou?

© Flickr

Demonstratie

Start di 9 mei '23
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 11
Alle tarieven

Waar CC Stroming
Dorp 101
9290 Berlare

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Facebook kent intussen iedereen, maar er bestaan nog veel meer sociale netwerken. In deze demosessie gidst Mieke Vasseur je door Instagram, Twitter en Pinterest. Maar je maakt ook kennis met misschien minder gekende netwerken als LinkedIn en TikTok.

Na deze deskundige vorming ben je weer helemaal mee!

Facebook kent intussen iedereen, maar er bestaan nog veel meer sociale netwerken. In deze demosessie gidst Mieke Vasseur je door Instagram, Twitter en Pinterest. Maar je maakt ook kennis met misschien minder gekende netwerken als LinkedIn en TikTok. Wie zijn de meest gevolgde Tiktokkers? Hoe plaats je een story op Instagram? Wat is een hashtag op Twitter? Waarom zou je afbeeldingen pinnen? Waarom zijn politici zo’n grote fans van Twitter? En waarvoor en hoe gebruiken je collega's en vrienden LinkedIn? Na deze deskundige vorming ben je weer helemaal mee!


Opgelet: Deze activiteit gaat door in een lokaal op de 1ste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Geef ons een seintje indien dit moeilijk haalbaar is voor jou.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Deze activiteit gaat door in een lokaal op de 1ste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Geef ons een seintje indien dit moeilijk haalbaar is voor jou.

Sessies

 • di 9 mei '23
  19:30 - 22:00
  CC Stroming - 1ste verdieping - lees het veld 'omschrijving'

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 11
 • Met korting
  € 5,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Mieke Vasseur

communicatiemedewerker bij Socius en fotograaf
Meer over Mieke Vasseur

In samenwerking met