Wegwijs in de wereld van podcasts

© Flickr

Vorming voor beginners

Start do 12 oktober '23
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Dendermonde
Kerkstraat 111
9200 Dendermonde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De podcast zit wereldwijd weer in de lift. Ook bij ons vind je podcasts over alle mogelijke thema’s: actualiteit, kunst, persoonlijke verhalen, fictieverhalen… het lijstje is bijna oneindig. Zo’n luisterbestand is erg prettig tijdens een autorit, een wandeling of op vakantie. Maar hoe speel je een podcast af op een smartphone? Hoe vind je je weg in het grote aanbod aan podcasts? Radio- en podcastmaker Lisa Smolders neemt ons mee op deze verkenningstocht.


Meebrengen voor de zekerheid: koptelefoon of oortje met microfoon samen met je tablet of smartphone. Dit kan handig zijn als er nog tijd is om te oefenen.


Opgelet dit is een lezing, geen workshop.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meebrengen voor de zekerheid: koptelefoon of oortje met microfoon samen met je tablet of smartphone. Dit kan handig zijn als er nog tijd is om te oefenen. Opgelet dit is een lezing, geen workshop.

Sessies

 • do 12 oktober '23
  10:00 - 12:00
  Bibliotheek Dendermonde - Bibliotheek Dendermonde

Locatie(s)

 • Bibliotheek Dendermonde Kerkstraat 111
  9200 Dendermonde Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Lisa Smolders

(VRT) Radio maker en podcastmaker voor podcastproductiehuis Van Leeuwen & De Bock.
Meer over Lisa Smolders

In samenwerking met