Wegwijs in de cloud: digitaal opslaan

© Canva

Samen op de digitale snelweg

Start wo 16 maart '22
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Bib Beveren
Gravenplein 3
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Waar bewaar je je kostbare foto’s? Probeer je ook je facturen te bewaren? Wat met documenten die je bijvoorbeeld digitaal bij je belastingen moet voegen? We tonen een aantal digitale opslagmogelijkheden en bespreken de voor- en nadelen.

Meer digitaliteit betekent ook meer digitale informatie die goed bewaard moet worden. Je kan je bestanden ‘in de cloud’ opslaan zodat ze vanaf elk apparaat toegankelijk zijn. Waar bewaar je je kostbare foto’s? Probeer je ook je facturen te bewaren? Wat met documenten die je bijvoorbeeld digitaal bij je belastingen moet voegen? We tonen een aantal digitale opslagmogelijkheden en bespreken de voor- en nadelen.


Meebrengen: je opgeladen smartphone/tablet en oplader.


Inschrijven is noodzakelijk.


Tip: Onder de noemer Samen op de digitale snelweg organiseren we ook een activiteit rond 'Instagram' en 'Spotify en YouTube Music: over streamingdiensten'. Hiervoor moet je apart inschrijven.

Praktisch

Meebrengen: je opgeladen smartphone/tablet en oplader.

Sessies

 • wo 16 maart '22
  10:00 - 12:00
  Bib Beveren - Bib Beveren

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Raf Smet

ICT-coördinator
Meer over Raf Smet

In samenwerking met