Weg van water

© wegvanwater.be

Op reis door België (z)onder water

Start ma 21 maart '22
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Dendermonde
Kerkstraat 111
9200 Dendermonde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Anderhalf uur lang duikt Toon met jou in de Belgische waterwereld. Hoe gaan we in ons land om met de droogte? Waar komt ons water vandaan en hoe lang stroomt het nog uit de kraan? Moeten we ons zorgen maken?

Ga naar je keuken en draai je kraan open en weer toe. Het water dat je net zag was twee seconden van jou voordat het weer wegstroomde. Twee seconden. Maar wat weet je over dat water? Waar komt het vandaan en waar gaat het naartoe? En nog belangrijker: hoe lang zal het nog uit de kraan blijven stromen? Toon Verlinden duikt met jou in de Belgische waterwereld om die vragen te beantwoorden. En we beloven je: na afloop kijk je nooit meer op dezelfde manier naar het water rondom jou.


Inschrijven is noodzakelijk.

Je zal er van gaan houden, je zal er van gaan walgen en het zal je van je stoel blazen. Want water is dan misschien overal, het stroomt door een wel heel speciale wereld.
Toon Verlinden, Begeleider

Sessies

 • ma 21 maart '22
  19:30 - 21:00
  Bibliotheek Dendermonde - Bibliotheek Dendermonde

Locatie(s)

 • Bibliotheek Dendermonde Kerkstraat 111
  9200 Dendermonde Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 5
 • Met korting
  € 2,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Toon Verlinden

wetenschapsjournalist, internationaal presentatiecoach en (ex)wateronderzoeker.
Meer over Toon Verlinden

In samenwerking met