We The Power - Je energie in eigen handen?

© We The Power

De Laatste Dinsdag in Lokeren

Start di 30 november '21
20:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6,5
Alle tarieven

Waar CC Lokeren - Kerkplein
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wat als je je energie in eigen handen zou hebben? Van productie tot gebruik, gedragen door burgers. De 40-minutendurende documentaire "We The Power" vertelt de verhalen van pioniers op het gebied van energie in lokale eigendom. De film stimuleert over te stappen op een duurzame energiecoöperatie, erin te investeren of een eigen initiatief op te starten. De klimaatdoelstellingen halen? Dat kunnen we alleen samen.


Deze avond bekijken we de documentaire en wisselen we van gedachten met elkaar. Een moderator met kennis van zaken zal de avond in goede banen leiden. Dus, houdt een duurzame toekomst jou wakker? Kom dan naar deze inspirerende avond.


OPGELET: Het tonen van een Covid Safe Ticket + identiteitskaart is noodzakelijk (mag op papier of digitaal) en je moet ook een mondmasker dragen.

Praktisch

OPGELET: Het tonen van een Covid Safe Ticket + identiteitskaart is noodzakelijk (mag op papier of digitaal) en je moet ook een mondmasker dragen.

Sessies

 • di 30 november '21
  20:00 - 22:00
  CC Lokeren - Kerkplein - Kerkplein

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6,5
 • Met korting
  € 3,25
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Stijn Overloop

directeur van Velt en een echte Lokeraar
Meer over Stijn Overloop

In samenwerking met