Watervriendelijke klimaattuin voor beginners

© Canva

Infosessie ontharden en beplanten

Start ma 14 november '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar Avansa Waas-en-Dender vzw
Rode Kruisstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een mooie tuin, ook bij extreme droogte en overvloedige regenval? Het kan.

In deze infosessie bekijk je wat de mogelijkheden zijn voor jouw terras, tuinpad en oprit. Daarnaast krijg je ook praktische informatie voor het starten van een geveltuintje. Welkom!

Klimaatverandering zorgt voor langdurige droogtes en intense regenbuien - met watertekorten en overstroming tot gevolg. Dat hebben we al in levende lijve ondervonden. Tegelijkertijd is er zoveel verharding waardoor regenwater niet in de bodem kan indringen.

Wapen je tegen waterellende in je eigen tuin. Zorg voor een betere waterhuishouding door verharding uit te breken in je tuin. Maak plaats voor planten, bomen en struiken. In deze infosessie bekijk je wat de mogelijkheden zijn voor jouw terras, tuinpad en oprit. Daarnaast krijg je ook praktische informatie voor het starten van een geveltuintje.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • ma 14 november '22
  19:30 - 22:00
  Avansa Waas-en-Dender vzw - Lokaal 1.1 (1ste verdieping - rechterhoek)

Locatie(s)

 • Avansa Waas-en-Dender vzw Rode Kruisstraat 23
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Erkend VELT-lesgever

Meer over Erkend VELT-lesgever

In samenwerking met