Waterlopen

© Regiogids Waasland

Wandeling door Sint-Niklaas

Start za 19 maart '22
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar Avansa Waas-en-Dender vzw
Rode Kruisstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het staat als een paal boven water dat dat je over water nooit genoeg kan weten. Tijdens deze waterwandeling dompelen we je onder in weetjes over water in de stad.

Eerst water, de rest komt later. Niet alleen essentieel bij brandwonden: water staat centraal in heel ons leven. Laat je onderdompelen in de Sint-Niklase geschiedenis over verdwenen grachten en waterlopen. Vergelijk leiding-, hemel- en grondwater met elkaar. Wat is het voordeel van gescheiden riolering? Klopt het dat al het water naar de zee vloeit? Wat krijg je te zien als je een riooldeksel opent? En vooral: hoe kunnen wij duurzamer omgaan met deze kostbare vloeistof? Deze en nog veel meer waterweetjes ontdek je tijdens deze waterwandeling.


Noodnummer de dag zelf: 0468 11 40 52.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Noodnummer de dag zelf: 0468 11 40 52.

Sessies

 • za 19 maart '22
  10:00 - 12:00
  Avansa Waas-en-Dender vzw - Bar - gelijkvloers

Locatie(s)

 • Avansa Waas-en-Dender vzw Rode Kruisstraat 23
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Bernadette Pieters

Regiogids Waasland
Meer over Bernadette Pieters

In samenwerking met