Warm water in huis

© Canva

Infosessie energiezuinig water verwarmen

Start wo 4 oktober '23
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar CC Lokeren - Kerkplein
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Bezorgt jouw energiefactuur je koude rillingen? Weet jij hoeveel winst een zonneboiler je oplevert? En wist je dat een warmwaterinstallatie van tien jaar oud je al handenvol geld kan kosten?

Een goed werkende warmwaterinstallatie is cruciaal voor je wooncomfort: je wil steeds warm water wanneer je dat nodig hebt. Maar water verwarmen kost heel wat geld en energie. Wist je dat er heel wat manieren zijn om dat energiezuiniger te doen?

Je zit ongetwijfeld nog met een pak vragen. Welke sanitairwaterverwarming is geschikt voor jouw gezin? Hoeveel warm water moet je voorzien voor je dagelijks gebruik? En hoe kan je besparen op je energiefactuur?


Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis expertsessie. Onafhankelijke experts van Dialoog vzw geven je anderhalf uur lang praktische tips en advies in mensentaal. Na deze sessie kan je zelf aan de slag met de informatie en bereken je wat de warmwaternoden van je gezin zijn, en hoe je zo energiezuinig mogelijk water verwarmt zonder aan comfort in te boeten.


Waarom je deze expertsessie niet mag missen

 • Doe de juiste ingrepen en renoveer slimmer. Zo bespaar je maximaal op je energiefactuur, verhoogt je woning in waarde én lever je je bijdrage aan het klimaat.
 • Geniet van het beste advies op de markt. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies van ervaren experten, die met beide voeten in de praktijk staan.
 • Neem alle twijfel weg. Na deze expertsessie ben je zeker dat je ingrepen en investeringen de juiste zijn. Na de expertsessie kan je terecht bij de experts met je vragen, en ook nadien kan je contact opnemen om gratis advies in te winnen.

Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van toestellen en technieken.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 4 oktober '23
  19:30 - 21:00
  CC Lokeren - Kerkplein - Kerkplein

Locatie(s)

Prijs

 • Gratis
  € 0

Begeleiding

Erik De Raeymaekers

Lesgever Dialoog
Meer over Erik De Raeymaekers

In samenwerking met