Waarom zestigers gelukkiger zijn dan veertigers

© Flickr

Ouder worden met een wijze glimlach

Start wo 29 november '23
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar Roxy Temse
Stationsstraat 29
9140 Temse

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Met het ouder worden duiken er weleens mankementen op. Maar er is ook goed nieuws. Als we ons geluksgevoel bekijken, zijn we onder de 25 jaar nog zorgeloos en optimistisch over onze toekomst. Daarna begint het geluksgevoel te dalen, met een dieptepunt rond ons 45ste levensjaar. Vervolgens gaat het geluksgevoel weer stijgen, met een nieuwe piek rond ons 65ste. Wat een heerlijke vaststelling!

Over die nieuwe 'gelukspiek' van het ouder worden schreef Manu Adriaens het boek Waarom zestigers gelukkiger zijn dan veertigers.

In de gelijknamige humoristische monoloog borduurt hij daarop voort. Zijn advies: hoe ouder je wordt, hoe meer je doordrongen zou moeten zijn van het belang van lachen in deze aardse komedie, waar we nu eenmaal allemaal deel van uitmaken. Zestigplusser, stel jezelf geregeld de vraag of je je nog voldoende zot en speels gedraagt!


Nadien is er ook ruimte voor al je vragen.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 29 november '23
  19:30 - 21:00
  Roxy Temse - Roxy Kleine zaal

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Manu Adriaens

Manu Adriaens werkte als freelance journalist voor allerlei kranten en tijdschriften (waaronder De…
Meer over Manu Adriaens

In samenwerking met