Versterk op natuurlijke wijze je immuniteit

© Flickr

Prikkels op vrijdagvoormiddag in Wetteren

Start vr 26 november '21
9:30 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar De Corridor
Olmenlaan 1
9230 Wetteren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Met de winter in aantocht kan ons immuunsysteem een extra duwtje gebruiken. Kruiden, etherische oliën en natuurproducten kunnen ons net dat extraatje geven om de ongemakken te voorkomen of zelfs te genezen. Kom ontdekken wat mogelijk is om jouw gezondheid op een natuurlijke wijze te versterken.

Met de winter in aantocht kan ons immuunsysteem een extra duwtje in de rug gebruiken. De dagen korten en we kruipen steeds meer gezellig samen binnen. Jammer genoeg gaat de winter ook gepaard met typische kwaaltjes zoals verkoudheid, griep, spijsverteringsproblemen, winterhanden en -voeten of algemene vermoeidheid. Kruiden, etherische oliën en natuurproducten zoals honing of appelazijn kunnen ons net dat extraatje geven om de ongemakken te voorkomen of zelfs te genezen. Kom ruiken, proeven en ontdekken wat er mogelijk is om jouw gezondheid zelf op een natuurlijke wijze te versterken.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • vr 26 november '21
  9:30 - 12:00
  De Corridor - De Corridor

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Eveline Temmerman

Professioneel herborist en kruidenverwerker. Met haar bedrijf Herborista brengt ze kruidenkennis en…
Meer over Eveline Temmerman

In samenwerking met