Veiligheid en privacy online

© Flickr

Samen op de digitale snelweg

Start wo 17 november '21
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Bib Beveren
Gravenplein 3
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Veilig en bewust internetten, start met de beveiliging van je apparaat. Maar hoe doe je dat: veilig mailen, op Facebook actief zijn en wat is phishing? In deze voordracht staan we stil bij de vele veiligheidsaspecten van internet, e-mail, sociale media en dat zowel op je pc als op tablet en smartphone.

Bescherm je privacy en voel je veilig online. Veilig en bewust internetten, start met de beveiliging van je apparaat. Hoe kun je zorgen dat je veilig digitaal bent? Wat zijn cookies, spam, spyware en virussen? Hoe doe je dat: veilig mailen, op Facebook actief zijn en wat is phishing? In deze voordracht staan we stil bij de vele veiligheidsaspecten van internet, e-mail, sociale media en dat zowel op je pc als op tablet en smartphone. En natuurlijk is er ruimte voor je vragen.


Tip: Onder de noemer Samen op de digitale snelweg organiseren we ook een activiteit rond Instagram en De beste apps voor je smartphone en tablet. Hiervoor moet je apart inschrijven.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 17 november '21
  10:00 - 12:00
  Bib Beveren - Bib Beveren

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Maria Jennes

ICT lesgever
Meer over Maria Jennes

In samenwerking met