Tine Hens over 50 jaar 'Grenzen aan de Groei'

© Apache/

De Laatste Dinsdag - November

Start di 29 november '22
20:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6,5
Alle tarieven

Waar CC Lokeren - Kerkplein
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Precies 50 jaar geleden kwam het rapport Grenzen aan de Groei uit door de Club van Rome, een groep wetenschappers die stelde dat we dringend actie moesten ondernemen voor het klimaat. We zijn 50 jaar later. De klimaatkwestie is prangender dan ooit. In welke mate hebben we iets bijgeleerd ten opzichte van onze voorgangers?

En hoe staan we er nu voor? Wat brengt de toekomst? En hoe kunnen we ook ons steentje bijdragen? Auteur en journaliste Tine Hens neemt ons mee in 50 jaar klimaatverzet.

Na het schrijven van haar nieuwste boek 'Het is allemaal de schuld van de chinezen En andere dooddoeners over het klimaat.' biedt ze een weerwoord aan dooddoeners die vooral onmacht, twijfel en verwarring zaaien. We maken uiteraard tijd voor vragen en dialoog. Welkom!


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • di 29 november '22
  20:00 - 22:00
  CC Lokeren - Kerkplein - Kerkplein

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6,5
 • Met korting
  € 3,25
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Tine Hens

Tine Hens is journaliste bij Mo* en auteur van Het Klein Verzet – over hoe burgers het verschil…
Meer over Tine Hens

In samenwerking met