TikTok voor mama's en papa's

© Pixabay

Tiktok-initiatie

Start ma 13 december '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Sint-Niklaas
Hendrik Heymanplein 3
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tijdens deze initiatie gaan we dieper in op de aantrekkingskracht en bekijken we de toffe, maar ook minder fijne kantjes van de populaire app. Natuurlijk moet je voor deze workshop ook wel eens helemaal uit je comfortzone stappen en zelf een eerste TikTok-video maken. Plezier verzekerd!

Is je tienerdochter of -zoon verslingerd aan TikTok? Huppelt hij of zij hele dagen playbackend door het huis? Stiekem een beetje jaloers op die vrolijkheid, of oneindig nieuwsgierig hoe die app nu eigenlijk werkt en waarop je moet letten? Tijdens deze TikTok initiatie gaan we dieper in op de aantrekkingskracht van TikTok en bekijken we de toffe, maar ook minder fijne kantjes van de immens populaire app. Natuurlijk moet je voor deze workshop ook wel eens helemaal uit je comfortzone stappen en zelf een eerste TikTok-video maken. Plezier verzekerd!


Meebrengen: je opgeladen smartphone en oplader.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meebrengen: je opgeladen smartphone en oplader.

Sessies

 • ma 13 december '21
  19:30 - 21:30
  Bibliotheek Sint-Niklaas - Bibliotheek Sint-Niklaas

Locatie(s)

 • Bibliotheek Sint-Niklaas Hendrik Heymanplein 3
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Wouter De Meester

expert online influencers & jongerencultuur van Digisaurus
Meer over Wouter De Meester

In samenwerking met