TikTok, Twitter, LinkedIn, Instagram en Pinterest

© Avansa Waas-en-Dender

Demonstratie

Start wo 23 maart '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Maak kennis met enkele sociale media als TikTok, LinkedIn, Twitter, Instagram en Pinterest die je leven digitaal opfleuren. Hoe plaats je een story op Instagram? Waarom zou je afbeeldingen pinnen?... Lesgever Mieke neemt je mee in de wondere wereld van sociale media.

Maak kennis met enkele sociale media als TikTok, LinkedIn, Twitter, Instagram en Pinterest die je leven digitaal opfleuren. Wie zijn de meest gevolgde Tiktokkers? Hoe plaats je een story op Instagram? Wat is een hashtag op Twitter? Waarom zou je afbeeldingen pinnen? En waarvoor en hoe gebruiken je collega's en vrienden LinkedIn? Lesgever Mieke neemt je mee in de wondere wereld van sociale media.


Dit is een introductie, geen praktische cursus.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Dit is een introductie, geen praktische cursus.

Sessies

 • wo 23 maart '22
  19:30 - 22:00
  CC Ter Vesten - Mediazaal

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Mieke Vasseur

communicatiemedewerker en fotograaf
Meer over Mieke Vasseur

In samenwerking met