Strategie van het geluk

© Dr. Gerbert Bakx

Tips op weg naar een meer positieve levenshouding

Start do 18 november '21
20:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Sint-Niklaas
Hendrik Heymanplein 3
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Leren dansen met het hele leven is de ondertitel van het boek van Dr. Gerbert Bakx. Hij praat over geluk als een dans, niet enkel met de fijne dingen, maar met het hele leven. De manier waarop je naar het leven kijkt, kan jouw geluksgevoel veranderen. In deze lezing zet Dr. Bakx je op weg.

Dr. Gerbert Bakx studeerde wetenschappen, geneeskunde en filosofie. Hij stelt dat individueel welzijn een voorwaarde is voor maatschappelijk welzijn, terwijl omgekeerd de maatschappelijke context een kader voor individueel welzijn kan scheppen. Om gelukkig te zijn, zijn wijsheid en creativiteit nodig. Hij geeft op een kritisch opbouwende manier antwoorden op actuele en moeilijke vragen zoals: Waarom is gelukkig zijn zo moeilijk? Veel mensen voelen de behoefte aan een meer positieve levenshouding. In deze lezing zet Dr. Bakx je op weg.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • do 18 november '21
  20:00 - 22:00
  Bibliotheek Sint-Niklaas - Bibliotheek Sint-Niklaas

Locatie(s)

 • Bibliotheek Sint-Niklaas Hendrik Heymanplein 3
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 5
 • Met korting
  € 2,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Gerbert Bakx

Dr. Gerbert Bakx studeerde wetenschappen, geneeskunde en filosofie en volgde een nomadische,…
Meer over Gerbert Bakx

In samenwerking met