Sterker vanuit jouw kwaliteiten

© Flickr

Samen op talentenjacht

Start ma 21 maart '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar CC Jan Tervaert
Kaaiplein 34
9220 Hamme

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kan jij jouw eigen kwaliteiten zomaar opsommen? Of gebruik je vage bewoordingen zoals 'goed luisteren' en 'vriendelijk zijn'? Daniël Offman ontwikkelde een methode om inzicht te krijgen in jouw eigen sterktes en valkuilen. Ontdek jezelf en jouw samenhang met anderen op deze boeiende ontdekkingsreis.

Kan jij jouw eigen kwaliteiten zomaar opsommen? Of gebruik je vage bewoordingen zoals 'goed luisteren' en 'vriendelijk zijn'? We zien vaker beter waar anderen goed in zijn maar kennen onze eigen kernkwaliteiten niet altijd even goed. Daniël Offman ontwikkelde een toegankelijke methode om inzicht te krijgen in jouw eigen sterktes en valkuilen. Dit inzicht helpt je om spanningen in contacten en relaties beter te begrijpen, om anders te reageren en om milder te zijn voor jezelf. Ontdek jezelf en jouw samenhang met anderen op deze boeiende ontdekkingsreis.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • ma 21 maart '22
  19:30 - 22:00
  CC Jan Tervaert - CC jan Tervaert

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Jürgen Braeckevelt

Loopbaan-, stress- en burn-out coach, systemisch coach, NLP-Master Practitioner,…
Meer over Jürgen Braeckevelt

In samenwerking met