Slow travel

© Canva

Infosessie met filmvoorstelling 'Women don't cycle'

Start wo 26 april '23
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Dendermonde
Kerkstraat 111
9200 Dendermonde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Reizen en duurzaam, 2 onverzoenbare begrippen? Niet als het van Dries en Manon van Slowby afhangt. Zij fietsten helemaal van Brussel naar Tokio.

Reizen en duurzaam, 2 onverzoenbare begrippen? Niet als het van Dries en Manon van Slowby afhangt. Zij fietsten helemaal van Brussel naar Tokio. Onderweg interviewde Manon vele vrouwelijke fietsers. Ze registreerde opmerkelijke verhalen en toont deze vanavond in haar film Women don’t cycle.

De fietsreis leerde hen op een totaal andere manier naar de wereld kijken. Het inspireerde hen o.a. om ‘Welcome to my garden’ op te richten. Kort daarna ontwikkelden ze Slowby, een platform waarmee ze secret trips lanceerden. Het verplaatsingsmiddel kies je zelf: te voet, met de fiets en/of per trein. Je specifieert nog enkele andere criteria en zij doen de rest. Jouw trip is gegarandeerd lokaal, duurzaam en verrassend. Ideale sprekers voor een avond over duurzaam reizen (in België).


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 26 april '23
  19:00 - 21:30
  Bibliotheek Dendermonde - Bibliotheek Dendermonde

Locatie(s)

 • Bibliotheek Dendermonde Kerkstraat 111
  9200 Dendermonde Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Dries Van Ransbeeck

Zaakvoerder Slowby
Meer over Dries Van Ransbeeck

Manon Brulard

Meer over Manon Brulard

In samenwerking met