Regel zelf en tijdig je levenseinde

© Flickr

Infosessie en vragenronde over het LEIF-document

Start wo 22 november '23
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar Avansa Waas-en-Dender vzw
Rode Kruisstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hoe kunnen we nu al beslissen over behandelingen die we later wel of niet meer willen? Waarover kan je zelf beslissen als je in een ziekenhuis terecht komt? Wat kan je zelf beslissen in verband met je levenseinde? Wat kan je zelf bepalen over je uitvaart, euthanasie of orgaandonatie? Je komt het allemaal te weten.

Wat kunnen we nu op papier zetten voor later (LEIF-plan) als we het dan niet meer kunnen aangeven wat we willen? In een wereld waar het recht op zelfbeschikking zo belangrijk is, lijkt dat recht op te houden wanneer je oud en/of ziek wordt. Het LevensEinde InformatieForum (LEIF) vertolkt de stemmen van kwetsbare ouderen en informeert over een weloverwogen levenseindezorg. Een goed geïnformeerde burger zal de juiste keuzes kunnen maken, en de regie over de levenseindezorg zelf in handen kunnen nemen met een goede ondersteuning.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 22 november '23
  19:00 - 21:30
  Avansa Waas-en-Dender vzw - Lokaal 2.1 (2de verdieping - rechterhoek)

Locatie(s)

 • Avansa Waas-en-Dender vzw Rode Kruisstraat 23
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Linde Vande Casteele

Linde Vande Casteele is LEIF-consulente
Meer over Linde Vande Casteele

In samenwerking met

 • LEIF