Piet Van Avermaet over gelijke onderwijskansen in Lokeren

© Knack

De Laatste Dinsdag September

Start di 27 september '22
20:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6,5
Alle tarieven

Waar CC Lokeren - Kerkplein
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Gelijke onderwijskansen voor elk kind. Dat is wat we allemaal willen, helaas is dit in de praktijk nog steeds een ander verhaal.

Lokerse onderwijsspecialist professor Piet Van Avermaet vertelt ons alles over het begrip brede school en gelijke onderwijskansen.

Piet Van Avermaet is directeur van het steunpunt Diversiteit & Leren (Universiteit Gent) en vertelt ons alles over het begrip brede school en gelijke onderwijskansen. Hij is ook voorzitter van het Lokaal Overlegplatform Secundair onderwijs voor gelijke onderwijskansen in Lokeren.


Hij zal de avond benaderen vanuit zijn expertise en onderzoeksinteresse rond onder andere meertaligheid, taalbeleid, diversiteit en sociale ongelijkheid. Uiteraard maken we tijd voor vragen en dialoog. Welkom!


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • di 27 september '22
  20:00 - 22:00
  CC Lokeren - Kerkplein - Kerkplein

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6,5
 • Met korting
  € 3,25
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Piet Van Avermaet

Piet Van Avermaet is professor taalkunde en directeur van het Steunpunt Diversiteit & Leren,…
Meer over Piet Van Avermaet

In samenwerking met