(On)veiligheid(sgevoel) in het Lokerse verkeer

© Lokerse Queesten

Waar knelt het schoentje voor fietsers en voetgangers? De Laatste Dinsdag

Start di 26 april '22
20:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6,5
Alle tarieven

Waar CC Lokeren - Kerkplein
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wil jij weten waar het schoentje knelt voor fietsers en voetgangers? Kom dan zeker naar deze De Laatste Dinsdag. Want jullie mening telt.

De mobiliteit in Lokeren is historisch gezien nogal gefocust op automobilisten, met overal grote parkings en vlotte verbindingen. Dit zorgt ervoor dat supermarkten, scholen en publieke plaatsen niet altijd even veilig te bereiken zijn voor de zwakke weggebruiker, wat ertoe leidt dat er enkel maar meer automobilisten bijkomen. Wil jij weten waar het schoentje knelt voor fietsers en voetgangers? En of we er iets aan kunnen doen? Kom dan zeker naar deze De Laatste Dinsdag. Want jullie mening telt.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • di 26 april '22
  20:00 - 22:00
  CC Lokeren - Kerkplein - Kerkplein

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6,5
 • Met korting
  € 3,25
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Thomas Vanoutrive

researcher Universiteit Antwerpen Foto (c)Universiteit Antwerpen
Meer over Thomas Vanoutrive

In samenwerking met