Oceans are rising

© Avansa W&D

Klimaatopwarming en Antarctica

Start do 25 april '24
20:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar CC Jan Tervaert
Kaaiplein 34
9220 Hamme

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je krijgt het er steeds warmer van. Klimaatramp hier, gesneuveld warmterecord daar. Toch blijken er nog veel misvattingen over oorzaken en gevolgen te bestaan. Onderscheid feit en fictie van elkaar in het steeds heviger woedend debat.

Koen Meirlaen, geëngageerd leraar, poolambassadeur en bezieler van So Get Informed laat je kennismaken met inspirerende en oplossingsgerichte initiatieven. Schaaf ondertussen je kennis bij over oorzaken, gevolgen en oplossingen. Aan de hand van boeiend foto- en videomateriaal vertelt hij over de onderzoeken, over het klimaatverhaal, over de onbeschrijflijk mooie natuur en het overleven in de extreme koude. Na de lezing is er ook gelegenheid om vragen te stellen en met Koen van gedachten te wisselen.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • do 25 april '24
  20:00 - 21:30
  CC Jan Tervaert - CC Jan Tervaert

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Koen Meirlaen

Geograaf, leerkracht aardrijkskunde en wiskunde, poolambassadeur
Meer over Koen Meirlaen

In samenwerking met