Muziek en tv/video streamen

© Canva

Demonstratie

Start ma 7 februari '22
9:30 - 12:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Lokeren
Kerkplein 3
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tegenwoordig kijken en luisteren we waar en wanneer we willen, op gelijk welk toestel. Met dank aan online streaming. In deze demosessie lichten we toe welke streamingdiensten er bestaan en krijg je antwoorden op al je vragen.

Stipt om 19u onze tv aanzetten voor het journaal? Weinig mensen doen dit nog. En ook de cd-speler en de iPod zijn een stille dood aan het sterven. Tegenwoordig kijken en luisteren we waar en wanneer we willen, op gelijk welk toestel. Met dank aan online streaming. In deze demosessie lichten we toe welke streamingdiensten er bestaan: van Spotify over YouTube Music tot Netflix en VRT.nu. Hoe maak je zelf afspeellijsten? Wat zijn podcasts en waar vind je ze? En welke apps en toestellen moet je daarvoor in huis halen? Je krijgt antwoorden op al je vragen.


Zowel voor Android- als iOS-toestellen.


Opgelet: in ons magazine stond van 14u00 tot 17u00 maar het tijdstip is verzet, de vorming zal doorgaan van 9u30 tot 12u30!


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Opgelet: in ons magazine stond van 14u00 tot 17u00 maar het tijdstip is verzet, de vorming zal doorgaan van 9u30 tot 12u30!

Sessies

 • ma 7 februari '22
  9:30 - 12:30
  Bibliotheek Lokeren - Bibliotheek Lokeren

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Kristof D'hanens

Kristof D'hanens is de drijvende kracht achter Appstublieft. De voorbije 7 jaar trok hij het land…
Meer over Kristof D'hanens

In samenwerking met