Mindful en assertief in het leven staan

© Canva

4-delige interactieve reeks

Start ma 7 november '22
19:30 - 21:30

4 sessies

Prijs

Standaard: € 36
Alle tarieven

Waar CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Sta je soms wel eens stil bij jezelf en waar je mee bezig bent? Weet je welke waarden belangrijk zijn voor jou? En de belangrijkste vraag daarbij: kan je ook tonen wie je echt bent en waar je voor staat? In deze 4-delige reeks ontdekken we hoe we meer mindful en assertief in het leven kunnen staan.

Sta je soms wel eens stil bij jezelf en waar je mee bezig bent? Weet je welke waarden belangrijk zijn voor jou? En de belangrijkste vraag daarbij: kan je ook tonen wie je echt bent en waar je voor staat?


De mindfulness in deze vorming is het ontdekken en actief en met aandacht omgaan met onderliggende, veelal onbewuste drijfveren zoals: Wat is leven? Wat is geluk? Wat is normaal? Wat is taboe? Vanuit deze (zelf)reflectie ontdek je dat je veel kan loslaten wat je niet dient. Zo ontwikkel je een mindful gedragspatroon en kan je assertief aan het leven deelnemen waarbij een 'geluk-zoekend' mens ook een 'geluk-schenkend' mens in het vizier van jouw gedrag kan komen.


In deze 4-delige reeks nemen we de tijd om elkaars vertrouwen te wekken, en om de zelfontplooiing en actieve inzet van de deelnemers alle kansen te geven.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Opgelet! Dit is een reeks van 4 maandagen van 7/11 tot 28/11 van 19u30 tot 21u30. Kan je een van de sessies niet deelnemen? Gelieve ons tijdig te verwittigen. Annuleer je minder dan één week voor de start van de activiteiten, dan is er geen terugbetaling mogelijk. Behalve bij overmacht en na het voorleggen van een geldig bewijs.

Sessies

 • ma 7 november '22
  19:30 - 21:30
  CC Ter Vesten - Mediazaal
 • ma 14 november '22
  19:30 - 21:30
  CC Ter Vesten - Mediazaal
 • ma 21 november '22
  19:30 - 21:30
  CC Ter Vesten - Mediazaal
 • ma 28 november '22
  19:30 - 21:30
  CC Ter Vesten - Mediazaal

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 36
 • Met korting
  € 18
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

John Van Mieghem

John Van Mieghem is in Sint-Niklaas betrokken bij de wijkwerking en vorming in dienstencentrum 't…
Meer over John Van Mieghem

In samenwerking met