Mentaal welbevinden van vluchtelingen

© © Ivo Delrue

Start do 20 januari '22
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Free: € 0
Alle tarieven

Waar Online activiteit
ONLINE Van thuis uit 1
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wat doet het met iemand als je moet vluchten en een nieuw leven opbouwen? Je leert in deze vorming over de balans in het leven van een vluchteling, hoe spanning zich uit en wat jij kunt doen om iemand te ondersteunen binnen je rol als vrijwilliger. Jouw ervaringen en inzichten zijn de rode draad.

Wat doet het met iemand als je moet vluchten en een nieuw leven moet opbouwen? Je leert in deze vorming over de balans in het leven van een vluchteling, hoe spanning zich uit en wat jij kunt doen om iemand te ondersteunen binnen je rol als vrijwilliger. Je doet misschien al meer dan je denkt!

We zien geen grote theoretische kaders maar we wisselen samen uit wat jij als vrijwilliger kan betekenen voor een vluchteling. Jouw ervaringen en inzichten zijn de rode draad.

Als deze activiteit volzet is, zet je dan zeker op de wachtlijst. Misschien krijg je de plaats van iemand die annuleert. En als we later deze activiteit nog eens opnieuw organiseren, dan verwittigen we jou daarover.

Ben je ingeschreven maar kun je toch niet meedoen, annuleer dan alstublieft. Dan krijgt iemand anders jouw plaats. Mail naar info@avansa-wd.be

Praktisch

Dit is een online activiteit, via het platform Microsoft Teams. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goede internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen. Na inschrijving ontvang je (ten laatste) de dag zelf een link waarmee je kan deelnemen. Ben je ingeschreven maar kun je toch niet meedoen, annuleer dan alstublieft. Dan krijgt iemand anders jouw plaats. Mail naar info@avansa-wd.be

Sessies

 • do 20 januari '22
  19:30 - 21:30
  Online activiteit - Via je computer of smartphone

Locatie(s)

 • Online activiteit ONLINE Van thuis uit 1
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Free
  € 0

Begeleiding

Stijn Tondeur

consulent integratie bij het Agentschap Integratie en Inburgering
Meer over Stijn Tondeur

In samenwerking met