Leven zonder afval?

© Canva

65 tips voor een afvalvrij leven

Start wo 15 december '21
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar Roxy Temse
Stationsstraat 29
9140 Temse

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wil jij ook graag minder afval produceren, maar heb je nog een duwtje nodig? Ga je best onmiddellijk voor 100% afvalvrij of doe je het beter stapje voor stapje? En hoe overtuig je je huisgenoten met de nieuwe aanpak? Zero Waste Warrior Vanessa Debruyne vertelt je een verhaal vol sappige anekdotes, gemakkelijke tips en handige recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

Kun jij leven zonder afval? 65 tips om afscheid te nemen.


De afvalbergen groeien, onze oceanen zijn aan het stikken. Als je even stilstaat bij de berg afval die je jaarlijks weggooit, merk je dat dit – al of niet gescheiden – toch wel veel is. Maar in plaats van moedeloos te zuchten, kan je ook kiezen voor positieve actie! Want met een paar simpele ingrepen reduceer je je afval tot bijna nul. In deze sessie bekijk je op een luchtige manier hoe jij ook gemakkelijk minder afval kan produceren. Sowieso levert het je een kleinere ecologische voetafdruk op, bovendien krijg je er meer rust door in je hoofd.


Zero Waste Warrior Vanessa Debruyne ging zelf een aantal jaar geleden enthousiast aan de slag en beheert sindsdien een Facebookgroep waar mensen ervaringen en tips delen. Ze vertelt je op een bijzonder vlotte manier hoe ze haar eigen huishouden afvalvrij maakte. Verwacht je aan een verhaal vol sappige anekdotes, gemakkelijke tips en handige recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Laat je inspireren door deze Zero Waste sessie en je afvalzak zal nooit meer dezelfde zijn.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 15 december '21
  19:30 - 22:00
  Roxy Temse - Artiestenfoyer

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Vanessa Debruyne

Vrolijke Zero Waste activist. Probeert al jarenlang bepaald menselijk gedrag te veranderen.…
Meer over Vanessa Debruyne

In samenwerking met