Je bent NIET alleen

© Canva

De verschillende hoeken van eenzaamheid

Start ma 14 februari '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar Vrije Ateliers
Rode Kruisstraat 25
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

14 februari. Valentijn. Een workshop rond eenzaamheid. Toeval? Neen. Eenzaamheid kent iedereen. De ervaring er alleen voor te staan, je niet verbonden te voelen, belevenissen niet met anderen te kunnen delen. Net op de dag van de liefde en verbondenheid willen we kijken we naar verschillende kanten van eenzaamheid zodat je haar bij jezelf en anderen beter gaat begrijpen.

Eenzaamheid kent iedereen. De ervaring er alleen voor te staan, je niet verbonden te voelen, belevenissen niet met anderen te kunnen delen, ... Welke ervaring heb jij met eenzaamheid? Hoe maak(te) je ze zelf mee of hoe speelt ze zich af in je omgeving? In deze workshop kijken we naar verschillende kanten van eenzaamheid zodat je haar bij jezelf en anderen beter gaat begrijpen. We werken actief met verhalen uit het echte leven. Zo word je bewuster en oplettender om jezelf tegen eenzaamheid te beschermen en ook anderen kansen op een uitweg te bieden.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • ma 14 februari '22
  19:30 - 22:00
  Vrije Ateliers - CC Sint-Niklaas - Vrije Ateliers

Locatie(s)

 • Vrije Ateliers Rode Kruisstraat 25
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Katelijne Verduyn

Katelijne is vormingswerker bij PRH-Persoonlijkheid en Relaties vzw. Ze begeleidt vormingscursussen…
Meer over Katelijne Verduyn

In samenwerking met