Instagram

© Flickr

Samen op de digitale snelweg

Start wo 27 april '22
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Bib Beveren
Gravenplein 3
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Leer hoe je gemakkelijk een foto, verhaal of video plaatst, met of zonder filter. Instagram is een manier om je vrienden en kennissen te volgen en te zien hoe het met hen gaat. Maar Instagram is ook een inspirerend medium. Recepten ontdekken of reistips? Leer meer over dit verrassend veelzijdig en gebruiksvriendelijk medium.

Maak kennis met hét sociale mediaplatform van dit moment: Instagram. Leer hoe je gemakkelijk een foto, verhaal of video plaatst, met of zonder filter. Instagram is een manier om je vrienden en kennissen te volgen en te zien hoe het met hen gaat. Zelf kan je je eigen leven en je mooiste foto's tonen aan wie je maar wilt. Maar Instagram is ook een inspirerend medium. Recepten ontdekken of reistips? Laat je inspireren door de zogenaamde influencers. Een verrassend veelzijdig en gebruiksvriendelijk medium.


Inschrijven is noodzakelijk.


Tip: Onder de noemer Samen op de digitale snelweg organiseren we ook een activiteit rond 'Wegwijs in de cloud: digitaal opslaan' en 'Spotify en YouTube Music: over streamingdiensten'. Hiervoor moet je apart inschrijven.

Sessies

 • wo 27 april '22
  10:00 - 12:00
  Bib Beveren - Bib Beveren

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Christel Wellens

fotograaf en ICT expert
Meer over Christel Wellens

In samenwerking met