Homemade mocktails

© Canva

Theemix met verse kruiden

Start di 13 september '22
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Vraag prijs aan dienstencentrum: € 0,01
Alle tarieven

Waar ZigZag
Hazewindstraat 7
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tijdens deze workshop leer je originele limonades maken. Voor deze mocktails (niet-alcoholische cocktails) kan je gebruikmaken van verschillende verse kruiden, vruchten of eetbare planten uit de tuin. Je leert lekkere combinaties te maken van sappen, (bruisend) water, verse of gedroogde kruiden, al dan niet zoeter gemaakt met suiker of andere zoetstoffen. Ideaal voor de nazomer, lekkerder dan water en gezonder dan frisdrank. Of gebruik het als inspiratie voor de feestdagen als je mooie en lekkere (al dan niet alcoholvrije) aperitieven voor je gasten wil maken.


Kostprijs ingrediënten (niet inbegrepen in de deelnemersprijs) voor het theemengsel en een potje is € 3 per persoon. Te betalen aan de lesgever. Je mag ook zelf een of meerdere potjes meebrengen. De lesgever brengt er voor alle zekerheid ook mee.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meer info, inschrijven en betalen bij Ontmoetingshuis ZigZag, 03 778 25 53, zigzag@hieronymus.be, Hazewindstraat 7 - 9100 Sint-Niklaas.

Sessies

  • di 13 september '22
    14:00 - 16:00
    ZigZag - ZigZag

Locatie(s)

Prijs

  • Vraag prijs aan dienstencentrum
    € 0,01
    De juiste deelname prijs bekom je bij ZigZag zelf en kan via tel: 03 778 25 53 of mail: zigzag@hieronymus.be Hazewindstraat 7, 9100 Sint-Niklaas

Begeleiding

Marleen Verheggen

herboriste
Meer over Marleen Verheggen

In samenwerking met