Hof Ter Saksen binnenste buiten gekleed

© Door Codyhof - Eigen werk, CC BY-SA 4.0,...

Prikkels op donderdagvoormiddag in Beveren

Start do 22 september '22
10:00 - 12:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Hof ter Saksen
Hof ter Saksendreef 2
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Duurzaamheid, klimaatvriendelijk zijn, biodiversiteit, deze termen duiken steeds vaker op. Maar hoe vertaal je deze abstracte begrippen naar concrete en zichtbare resultaten? En geeft de gemeente Beveren het goeie voorbeeld? Je krijgt een rondleiding van gids Christa Maes in het mooiste park van West-Europa, Hof ter Saksen.

Duurzaamheid, klimaatvriendelijk zijn, biodiversiteit, deze termen duiken steeds vaker op. Maar hoe vertaal je deze abstracte begrippen naar concrete en zichtbare resultaten? En geeft de gemeente Beveren het goeie voorbeeld? Je krijgt een rondleiding van gids Christa Maes in het mooiste park van West-Europa, Hof ter Saksen. Ze vertelt welke stappen de gemeente al dertig jaar zet op vlak van diversiteit, en dat kan je bewonderen in Hof Ter Saksen. Je maakt er kennis met graslanden in bloei met een knipoog naar andere natuurprojecten in gemeente Beveren. Je leert ook op welke manier je meer biodiversiteit in je eigen tuin kan stimuleren.


Inschrijven is noodzakelijk.


Noodnummer de dag zelf: 0468 11 40 52.

Praktisch

Noodnummer de dag zelf: 0468 11 40 52.

Sessies

 • do 22 september '22
  10:00 - 12:30
  Hof ter Saksen - Hof ter Saksen

Locatie(s)

 • Hof ter Saksen Hof ter Saksendreef 2
  9120 Beveren-Waas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Christa Maes

natuurcoördinator gemeente Beveren
Meer over Christa Maes

In samenwerking met