Het ecologisch kompas

© Canva

Prikkels op vrijdagvoormiddag in Wetteren

Start vr 17 december '21
9:30 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar De Corridor
Olmenlaan 1
9230 Wetteren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

We need a change! Op deze vrijdagvoormiddag neemt Dirk Holemans ons mee in dit hoopvol perspectief waarin we meer verbonden zijn met elkaar en streven naar een goed leven voor iedereen binnen de grenzen van de planeet. We voorzien op dit filosofisch moment ruimte voor al je vragen en debat.

We need a change! Dat staat op de cover van het nieuwe boek van Dirk Holemans. Maar hoe richten we de samenleving in na corona? en wat als we zorgen voor elkaar, in plaats van mee te stappen in de ratrace van steeds meer, sneller en goedkoper? Het ecologisch kompas probeert in deze turbulente tijden een kader te bieden voor de toekomst, de richting aan te wijzen waarin we niet alleen catastrofes vermijden maar bovenal een nieuwe invulling geven aan wat het goede leven voor iedereen kan betekenen.


Op deze vrijdagvoormiddag neemt Dirk Holemans ons mee in dit hoopvol perspectief waarin we meer verbonden zijn met elkaar en streven naar een goed leven voor iedereen binnen de grenzen van de planeet. We voorzien tijdens dit filosofisch moment ruimte voor al je vragen en debat.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • vr 17 december '21
  9:30 - 12:00
  De Corridor - De Corridor

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Dirk Holemans

Dirk Holemans is publicist, coördinator van Oikos, denktank voor sociaal-ecologische verandering en…
Meer over Dirk Holemans

In samenwerking met