Haal het maximum uit minimalisme

© canva

Leer eenvoudig gelukkig zijn met minder

Start ma 24 oktober '22
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 11
Alle tarieven

Waar Avansa Waas-en-Dender vzw
Rode Kruisstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ontdek de basisprincipes van minimalisme voor meer rust en geluk in je leven. Auteur en minimalismecoach Virginie Vandaele nodigt je uit tot reflectie en geef je concrete handvatten en tips mee om onmiddellijk toe te passen.

Deze interactieve lezing is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Virginie Vandaele schreef over minimalisme. De toepassing van deze praktische filosofie belooft u meer geluk en rust in je leven.


De avond begint met een meer theoretisch gedeelte waarin volgende vragen aan bod komen: Wat is Minimalisme nu juist? Vanwaar komt het? Waarom is het net nu zo populair? Hoe helpt het me gelukkiger zijn en meer rust vinden?

Het gaat over meer dan enkel fysiek ontspullen. Vervolgens gaan we in dialoog. Virginie nodigt je uit tot reflectie en geef je concrete handvatten en tips mee om het geleerde onmiddellijk thuis toe te passen.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • ma 24 oktober '22
  19:30 - 21:30
  Avansa Waas-en-Dender vzw - Lokaal 1.1 (1ste verdieping - rechterhoek)

Locatie(s)

 • Avansa Waas-en-Dender vzw Rode Kruisstraat 23
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 11
 • Met korting
  € 5,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Virginie Vandaele

Virginie Vandaele is levenskunstenares, praktisch filosoof, coach en auteur. Haar grote…
Meer over Virginie Vandaele

In samenwerking met