Grenzen aan je engagement

© Flickr

Nee zeggen kan je leren

Start ma 2 oktober '23
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Bezielde mensen nemen hun engagement op met hart en ziel. Dat kost tijd en energie, en soms bots je tegen je eigen grenzen aan.

Op een constructieve manier nee zeggen, je mening geven en je grenzen kunnen aanduiden, kan je helpen om balans te brengen in datgene waarvoor jij inzet: je gezin, je job, mantelzorg, vrijwilligerswerk. In deze korte inspiratiesessie leer je waarom nee zeggen vaak moeilijk is (maar zeker niet onmogelijk) en wat kan helpen als je wil opkomen voor jezelf en je eigen noden. Er worden ook tips uitgewisseld over omgaan met kritiek en het belang van lichaamstaal.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • ma 2 oktober '23
  19:00 - 21:30
  CC Ter Vesten - Mediazaal

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Ann Van Hecke

Ann werkt als psychotherapeute in een zelfstandige praktijk. Ze is van oorsprong wetenschappelijk…
Meer over Ann Van Hecke

In samenwerking met

 • Beveren Veerkrachtig