Goed leven met kwetsbaarheid en beperking

© LangZullenWeLezen

Manu Keirse aan het woord

Start wo 17 november '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar De Sportstek
Nieuwstraat 60D
9190 Stekene

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wie leeft met kwetsbaarheid en beperking, heeft meer dan wie ook behoefte aan verbondenheid, aan een liefdevolle blik. Als we dát voor elkaar kunnen betekenen, kan leven met kwetsbaarheid en beperking ook goed leven worden.

Leven met een beperking of onomkeerbare ziekte is een voortdurende zoektocht. Als maatschappij moeten we daarvoor attent zijn en beperking in al haar vormen beter benaderen, zowel in een algemene visie op het omgaan met kwetsbaarheid en beperking als in nieuwe perspectieven op herstel. Manu Keirse schreef samen met Dirk De Wachter een boek met een unieke blik op kwetsbaarheid en beperking, en de rol die ze kunnen spelen in onze wereld. Van een brede visie rond inclusie en stereotypen, over concrete onderwerpen als slechtnieuwsgesprekken, dementie of euthanasie bij wilsonbekwaamheid, tot omgaan met een verlies dat nooit eindigt.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 17 november '21
  19:30 - 21:30
  De Sportstek - De Sportstek

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Manu Keirse

klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en rouwspecialist
Meer over Manu Keirse

In samenwerking met