Foto's organiseren en veilig bewaren

© Canva

Interactieve workshop

Start di 12 oktober '21
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Free: € 0
Alle tarieven

Waar LDC Zonnebloem
Breestraat 109
9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hoe organiseer en bewaar je foto's op een veilige en overzichtelijke manier, zowel offline als online? In deze workshop leer onder meer je hoe je foto’s vanaf nu altijd veilig kan bewaren, waar en hoe je ze overzichtelijk kan bewaren en welke harde schijven je kan gebruiken. Kijk je uit naar een overzichtelijk en veilig bewaard fotoarchief? Dan is dit de workshop voor jou!

Hoe organiseer en bewaar je foto's op een veilige en overzichtelijke manier, zowel offline als online? In deze workshop leer onder meer je hoe je foto’s vanaf nu altijd veilig kan bewaren, waar en hoe je ze overzichtelijk kan bewaren, wat het verschil is tussen offline en online bewaren van foto's en welke harde schijven je kan gebruiken. Kijk je uit naar een overzichtelijk en veilig bewaard fotoarchief? Dan is dit de workshop voor jou!


Inschrijven is noodzakelijk.


OPGELET: De locatie is veranderd, de vorming zou oorspronkelijk doorgaan in de bibliotheek van Dendermonde maar het zal doorgaan in LDC Zonnebloem.


Ben je ingeschreven maar kun je toch niet meedoen, annuleer dan alstublieft. Dan krijgt iemand anders jouw plaats. Mail naar info@avansa-wd.be

Praktisch

Ben je ingeschreven maar kun je toch niet meedoen, annuleer dan alstublieft. Dan krijgt iemand anders jouw plaats. Mail naar info@avansa-wd.be.
OPGELET: De locatie is veranderd, de vorming zou oorspronkelijk doorgaan in de bibliotheek van Dendermonde maar het zal doorgaan in LDC Zonnebloem.

Sessies

 • di 12 oktober '21
  19:30 - 22:00
  LDC Zonnebloem - LDC Zonnebloem

Locatie(s)

 • LDC Zonnebloem Breestraat 109
  9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde Toon op kaart

Prijs

 • Free
  € 0

Begeleiding

Pieter Weinberger

Al van jongs af aan is Pieter gefascineerd door alles wat met technologie te maken heeft. Na zijn…
Meer over Pieter Weinberger

In samenwerking met